Priser

Priser for konsulentbistand og skabelonopgaver
Få hjælp og support via e-mail, telefon eller en TeamViewer session – eller bestil et konsulentbesøg, hvis du har brug for, at jeg kommer ud til dig i din virksomhed. Der faktureres for hvert påbegyndt kvarter og efter nedenstående timetakster.

Normal timepris

Timetakst for timebaserede opgaver inden for teknisk support, problemløsning, programmerings- og skabelonarbejde, pdf-formularer m.m.

Kr. 1.475,00
ekskl. moms

Ren tekstbehandling

Rene tekstbehandlingsopgaver, f.eks. opsætning og redigering af tekst/indhold i rapporter, brugervejledninger, personalehåndbøger, paragraffer og vedtægter og lignede opgaver.

Kr. 1.000,00
ekskl. moms

Hasteopgaver

Akut hjælp med en opgave, som kræver levering inden for 24 timer er mulig, hvis deadlines for mine øvrige projekterede opgaver for øvrige kunder kan ændres akut.

Tillæg på
30% af timeprisen

Priserne er gældende fra 1. september 2022.

Transporttid til projektmøder, konsulentbesøg m.m. på kundens adresse afregnes efter faktisk medgået tid til transporten og den aftalte timetakst. Udgifter til bropenge, indlogering, billetter til færge, fly, tog, bus m.m. afregnes herudover efter bilag.

Din pris 
Få et tilbud/prisestimat på dit projekt
Enhver løsning er unik og kræver en grundig analyse for at finde frem til en forventet pris. Der udarbejdes et estimat for opgaven på grundlag af de funktionelle krav til løsningen (kravspecifikation), samt en designmanual/målsatte skemaer fra grafiker, hvis det haves. Timeprisen set alene giver dig derfor ingen indikation af den endelige pris for en opgave.

Nogle opgaver er dyrere, fordi de laves helt unikt til din virksomhed, ved andre opgaver kan der være tale om en hvis “genbrugsfaktor”, hvis det drejer som om mere typiske skabeloner som breve, memo, dagsorden, referater osv.

Introduktionsmøde 
Gratis introduktionsmøder afholdes på Sjælland
Du er altid velkommen til at kontakte Word Specialisten for et gratis og uforpligtende introduktionsmøde, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

3 + 2 =