Løsning til Novo A/S & Novo Nordisk Fonden
Word skabeloner med integration til Active Directory
Novo A/S stod for at skulle konvertere til en ny Office version. I denne forbindelse skulle deres eksisterende Word skabeloner på tegnebordet igen og konverteres til en “nytænkende” Office løsning.

Novo A/S ønskede en gennemgående integration til Active Directy, således at alle virksomheds- og medarbejderspecifikke oplysninger, som anvendes i dokumenterne, hentes direkte fra AD’et. Endvidere skulle alle skabeloner kunne anvendes af såvel Novo A/S som Novo Nordisk Fonden, og skabelonerne skulle kunne håndtere såvel fællestræk som forskelligheder for de to selskaber.

 

Dokumenter på dansk og engelsk

Alle dokumenter skal kunne udfærdiges på dansk og engelsk, så skabelonerne indeholder automatisk oversættelse af fast dokumenttekst m.m.

Via et godt samarbejde med Novo A/S, Novo Nordisk Fonden samt Novos IT-partner har Novo A/S i dag en velfungerende Word løsning, som lever op til opstillede ønsker og krav.

 

Novo A/S wordskabelon

Vi har i flere år benyttet os af Word Specialisten v/Helle Nielsen i forbindelse med levering af forskellige løsninger i Word. Vi har altid været fuldt ud tilfredse med kvalitet, service og tidspunkt for færdiggørelse.
Ændringer bliver håndteret med et smil og stor imødekommenhed.

Dorrit Ryd

IT-ansvarlig, Novo A/S

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

10 + 5 =