Løsning til Avodan

Skabelonløsning til generering af paradigme-dokumenter for advokatfunktionen

Hos AdvoDan i Lyngby har Word Specialisten hjulpet med en løsning til at administrere oplysninger for virksomhedens advokater, så det er nemt at kunne generere breve med individuelle afsenderoplysninger for advokaterne. Og i det hele taget nemt at tilføje, fjerne eller redigere advokatoplysninger.

I virksomhedens gamle løsning var det meget svært at oprette nye advokater, og det var ikke muligt at fjerne advokater, der ikke længere var ansat. Ved hver eneste tilpasning krævede det ændring af programmeringen flere steder i en række af systemfiler, som virksomhedens advokatsystemløsning er bygget op om.

Med henblik på at det skulle være nemt for en administrator/person uden nogen speciel IT-erfaring i virksomheden at oprette/redigere/slette advokater, helt uden at skulle åbne nogen dokumenter eller programmeringsvinduer, blev denne løsning udviklet.

I Words brugerflade har administrator fået fanen Advodan advokatmodul med knapper til Indstillinger og Advokatregistrering. Via knappen Indstillinger sætter administrator nogle ”pegepinde” til nødvendige systemfiler og standardlokationer. Når dette er gjort, aktiveres knappen Advokatregistrering, hvor administrator så kan tilføje/-redigere/slette advokater fra systemfilerne på meget nem vis.

Oplysningerne lagres i en systemfil, som via programmering er integreret med virksomhedens Word skabeloner og øvrige systemopsætning. Så nu kan der nemt tilføjes/fjernes/redigeres oplysninger helt uden kodeerfaring.

AdvoDan

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

3 + 11 =