Ydelser

Hvordan kan jeg hjælpe?
Nedenfor kan du se de områder, som Word Specialisten kan hjælpe dig og din virksomhed med. Kontakt mig for at finde en løsning på lige netop din udfordring – uanset om det drejer sig om en skabelonløsning, support, rådgivning m.m.

Word skabeloner

Word Specialistens kerneområde er udvikling af Word skabeloner og andre former for Word relaterede løsninger og værktøjer – herunder integration til Excel, Outlook, PowerPoint, dokumenthåndteringssystemer m.m.

Hos Word Specialisten får du professionelle skabelonløsninger, der opfylder de mest krævende ønsker til dokumentlayout, funktionalitet og automatisering af komplekse arbejdsgange – skræddersyet til din virksomheds behov.

Powerpoint skabeloner

Word Specialisten kan hjælpe dig med klassiske præsentationsskabeloner, hvor der er fokus på layout og funktionalitet. Her er det utrolig vigtigt, at skabelonens diasmasters udfærdiges helt korrekt, så skabelonen bliver nem og intuitiv at arbejde i.

Endvidere kan vi hjælpe dig med PowerPoint add-ins, der implementerer funktionalitet i PowerPoint på tværs af skabeloner. Det kan f.eks. være, hvis du har brug for hurtigt og nemt at skifte sprog i præsentation, eller vil have udviklet programmering til at skifte layout, logo, farver osv. i bestemte præsentationer, vil eksportere/importere indhold (f.eks. diagrammer) til/fra øvrige Office-applikationer m.m.

Excel skabeloner

Word Specialisten kan hjælpe dig med løsninger (Excel add-ins), der sikrer at diagrammer oprettes med ensartet layout og indhold, herunder seriefarver og øvrigt farvebrug, fontbrug, placering af aksetitler, forklaringsnøgler osv. F.eks. med henblik på integration til en rapportskabelon i Word.

Med add-ins er det også muligt at styre, at bestemte Office-themes (farveskema, fontbrug osv.) loades ved start af Excel – eller hvad din virksomhed nu lige har brug at kunne gøre i Excel, som ikke er almindelig standard.

Endvidere kan vi hjælpe med Excel-skabeloner til mange formål, f.eks. produktspecifikationer, prislister, tegningslister, fakturaer, rejseafregninger osv.

Outlook skabeloner

Word Specialisten kan hjælpe dig med en nem løsning til at få styr på virksomhedens autosignaturer, så det er meget nemt for den enkelte bruger selv at oprette og vedligeholde signaturer.

Endvidere kan vi hjælpe dig med at udfærdige Outlook skabeloner til standard e-mails (f.eks. standard e-mails, der skal udsendes ifm. et workflow), julekort osv.

tilgaengelig pdf

Tilgængelige PDF filer

Kravet om tilgængelighed betyder, at virksomhederne fremover skal sørge for, at alle dokumenter, herunder PDF’er, på deres hjemmeside er optimeret, så disse kan læses af skærmlæsere, som anvendes af personer med synshandicap.

Word Specialisten har årelang erfaring med at udarbejde tilgængelige skabeloner.

Tekstbehandlingsopgaver

Hvis du har brug for assistance til større tekstbehandlingsopgaver, som f.eks. opsætning af årsrapporter, personalehåndbøger, brugervejledninger, er jeg den rette person for opgaven.

Jeg har en baggrund som direktionssekretær, er rap på fingrene ved tastaturet, og har et skarpt øje for tegnsætning, formulering og korrekturlæsning.

Hjælp til tekstbehandlingsopgaver

Undervisning i Word

På baggrund af mange års erfaring som underviser kan jeg tilbyde skræddersyet, personlig undervisning eller workshops på alle niveauer i Word samt i Word VBA. Undervisningen finder sted hos kunden og sammensættes med fokus på den enkelte persons specifikke behov.

Hvis din virksomhed har brug for undervisning i en større skala, dvs. mange personer der skal igennem et generelt kursusforløb i Office programmerne, kan jeg anbefale at tage kontakt til mine dygtige samarbejdspartnere, som er specialister i Office undervisning. Læs mere under Samarbejdspartnere.

Et kristisk øje på layout & indhold

Kontakt Word Specialisten hvis du har brug for friske øjne til at se på indholdet og layoutet i f.eks. en brochure, kursusmateriale e.l.

Som ophavsmand til bl.a. en omfattende række af kursusmaterialer og på baggrund af et mangeårigt samarbejde med grafiske designere kan jeg hjælpe dig med formulering, korrekturlæsning, forslag til layoutforbedringer m.m.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

7 + 13 =