Samarbejdspartnere 
Specielle opgaver kræver specialister

Med henblik på at kunne tilbyde løsninger, som ligger uden for mit eget kerneområde, har jeg indgået samarbejde med nogle særdeles kvalificerede og seriøse samarbejdspartnere. I fællesskab er vi et stærkt team, som garanterer dig for, at du får den mest optimale løsning på din opgave.

Word Specialisten kan hjælpe dig med langt de fleste skabelonløsninger, også når der skal integreres oplysninger fra Outlooks kontaktpersoner, ActiveDirectory, sagsstyringssystemer eller data og diagrammer fra Excel. Eller med opbygning af en velfungerende PowerPoint skabelon eller programmering af en Word add-ins og PowerPoint add-in.
Har du derimod en opgave, der kræver dyb indsigt i Excels funktioner, opbygning af databaser, oprettelse af Outlook formularer eller meget avancerede PowerPoint præsentationer/skabeloner, skal der andre specialister til, så vi hver især kan udføre den del af opgaven, som vi er bedst til.
Jeg samarbejder med…

Aliro Docs

Skal du have omdannet dine Word-dokumenter til fuldt tilgængelige pdf’er? Det kræver både de rigtige værktøjer og god rådgivning, og det kan du få hos Aliro Docs. Aliro Docs er Danmarks førende specialist inden for pdf-tilgængelighed, og udbyder af produkterne axesPDF. Det kræver bl.a. en god Word skabelon, der understøtter tilgængelighed i form af struktureret opmærkning. Word Specialisten og Aliro Docs er samarbejdspartnere på dette område.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

10 + 3 =