Løsning til LM Windpower Group
Præsentationsskabeloner og PowerPoint add-in
Designbureauet Make skulle have omsat et flot grafisk layout til en velfungerende PowerPoint skabelon til LM Windpower Group.

Præsentationen skulle anvendes af 3 selskaber i gruppen, LM Windpower, LM Windpower Blades og LM Windpower Service & Logistics, og hvert selskab skulle have deres egen farveprofil, titelsider og logo med forskellige grafiske elementer. Desuden skulle præsentationen indeholde en lang række af diaslayouts, som skulle opsættes til specielle formål.

PowerPoint add-in

I stedet for at oprette 3 næsten ens og dog forskellige skabeloner valgte vi en løsning, hvor 1 præsentationsskabelon via automatisering kunne håndtere at skifte imellem de forskellige layouts, farveprofiler og logoer. Til dette formål blev der oprettet en PowerPoint add-in (tilføjelsesprogram), som giver brugeren mulighed for at vælge mellem de 3 forskellige selskaber i en rulleliste på Båndet i PowerPoint.

Med denne funktionalitet er det muligt at tage en allerede oprettet præsentation og udskifte farveprofil, grafiske objekter, titelsider m.m. blot med et enkelt klik musen. Udover at det er en fleksibel løsning slipper kunden også for at skulle vedligeholde 3 separate skabeloner med et stort antal diaslayouts.

Udover valg af selskab har brugeren også mulighed for at sætte sproget i hele præsentationen til et givent sprog på én gang, hvilket ellers ikke er muligt i PowerPoint. Dette er ligeledes en del af PowerPoint tilføjelsesprogrammet, så denne funktion er tilgængelig på Båndet i PowerPoint.

Word 2007 skabelon

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

14 + 2 =