Løsning til Nordea
Skabelonløsning til ansættelsesbreve og kontrakter
På mere end 10. år har Word Specialisten leveret og vedligeholdt en skabelonløsning til Nordea, som giver HR afdeling muligheden for på så nem vis som mulig at danne ansættelsesbreve og kontrakter til deres medarbejdere.

I Nordea findes der et hav af forskellige ansættelses- og kontraktformer, som der skal holdes styr på:

Er medarbejderen ansat under Lokalløn, Rammetrin eller Tidsbegrænset? Er der tale om fuldtid eller deltid, lønniveau 1 eller 2, 5 eller 6 ugers ferie? Hvilken type medarbejder er det: Almindelig funktionær, Telekoncept, Service, Piccolo, Vikar, Student, Finansøkonom, Skiftehold, Tilkald – og er vedkommende ansat under området Bank, IT eller Service? Hvis det er en kontrakt, er det af typen Standard, Ekspert, Direktør? Er det en nyansættelse, en forlængelse på ændrede eller uændrede vilkår, eller en allerede ansat, der flytter i ny afdeling? Har medarbejderen adressen i indland eller udland? Omfattet af gruppelivsforsikring eller ej? Hvad med opholds- og arbejdstilladelse, tilbud om fri telefon, krav om kørekort? Er der tillæg til årslønnen? Er medarbejdere pensionsberettiget? Hvad skal der stå i velkomstbrevet? Er der bilag til kontrakten?

Og sådan kunne vi blive ved, der er tale om et hav af forskellige ansættelsestyper og kombinationsmuligheder, som hver især skal udløse et ansættelsesbrev eller kontrakt, som naturligvis er 100% korrekt.

nordea 01

nordea 02

Løsningen består af en dansk og engelsk version af 2 grundlæggende Word-skabeloner, som løbende udbygges/ændres.

Brugeren ledes igennem en guide med flere eller færre trin, alt efter valg af ansættelsestype. Valg og indtastningsmuligheder tilpasses dynamisk undervejs i guiden, så kun de relevante valg/indtastningsmuligheder for den valgte ansættelsestype er tilgængelige for udfyldning.

Ved afslutning af guiden går der bag brugerfladen et stort valideringsarbejde i gang. Samtlige brugerens valg og indtastninger skal valideres, så der sammenstykkes et dokument, som afsnit for afsnit afspejler brugerens valg/indtastninger – og man står med et færdigt ansættelsesdokument, klar til at sende til medarbejderen.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed

Word Specialisten v/Helle Nielsen

Himmelev Skovvej 87
4000 Roskilde

Ring: +45 22 22 35 12
Skriv: info@wordspecialisten.dk

kontaktformular på hjemmesiden

14 + 5 =